November in de Olifantenklas

By GBS De Wonderboom 1 jaar ago
Home  /  Kleutergroep 3  /  November in de Olifantenklas

In de maand november stonden de thema’s verkeer en Sinterklaas centraal.

De eerste twee weken werkten we rond het thema verkeer.  We kregen bezoek van de politie op school, verkenden de straat rondom de school, leerden hoe we een straat veilig moeten oversteken, welke vervoersmiddelen er allemaal bestaan en zoveel meer…

 

Daarna was het tijd voor SINTERKLAAS!  Iedereen keek enorm uit naar de komst van de Sint!  We leerden hoe de Sint zich aankleedt en hoe zijn kleding juist noemt.  Ook knutselden we een leuke luchtballon met Sinterklaas en piet in.

 

Kijk en geniet maar mee aan de hand van de foto’s…

 

November in de Olifantenklas

Categories:
  Kleutergroep 3, Schoolnieuws
this post was shared 0 times
 000