Wij zijn er voor onze kinderen!

Angelique Van Rossem  |  Fleur (KG4A) en Finn (3de lj)

Anne-Sophie De Caluwe  |  Jef (5de lj)

Inge Durinck  |  Robbe (3de lj) en Rune (5de lj)

Daphne Truyens   |  Siebe (3de lj) en Femke (KG2)

Mark Pissens   |  Tijl (4delj)

Nicolaï Van de Velde  |  Aaricia (1e lj)

Erika Vehent  |  Stan (1e lj) Charlotte (5de lj)

Sara Knaepen | Eden (3de lj)

Filip Willaert | Kyan (4de lj) en Maité (6de lj)

Piet Stevens | Liv (KG3A) en Aster (1ste lj)

Kelly Beernaert | Noah (3de lj) en Jonah (4de lj)

Elke Van Raemdonck | Emmeline (KG3A)

Saskia Van Remoortel | Nelle (4de lj) & Juliette (2de lj)

Anik Van Bellegem | Nicolas (2de lj)

Als ouderraad vertegenwoordigen wij het belang van de kinderen op school. Tijdens kernvergaderingen bespreken we algemene vragen of problemen samen met de directie en een delegatie van de leerkrachten. We organiseren ook evenementen en we steken een handje toe bij schoolse activiteiten. De opbrengsten worden gebruikt om uitstapjes te ondersteunen, dingen aan te kopen of om andere uitgaven te doen die met het gewone schoolbudget niet mogelijk zijn.

Zin om mee te helpen?

Als kernlid ben je aanwezig op kernvergaderingen en werk je actief mee aan de organisatie en de uitvoering van de geplande activiteiten.

Als meewerkend lid word je niet verwacht om op elke kernvergadering aanwezig te zijn. Meewerkende leden helpen, ieder naar zijn eigen mogelijkheid, bij één of meerdere activiteiten.

Neem deel aan onze activiteiten!

Jaarlijkse tombola ter sponsoring van  openluchtklassen – Gezond ontbijt – Kerstdrink – Opendeurdag & schoolfeest – Jaarmarktcafé –  …

Alle info hierover volgt via de facebookpagina van de school en via de boekentas.

Heb je suggesties of wil je (eventueel anoniem) een probleem aankaarten?

Contacteer ons op ons mailadres: ouderraad@gbsdewonderboom.be
of op telefoonnummer (via school):  052/46.17.01.