Welkom in het derde leerjaar!

De gekke monsters van het derde leerjaar helpen je op weg.

Monsters met 3 ogen, een brede mond, 5 armen, gekke kleuren… je komt ze allemaal tegen in het derde leerjaar. Ze zijn allemaal verschillend, maar horen toch bij elkaar. Het samen zijn, respect hebben voor elkaar en elkaar helpen staan centraal in deze klas. Je gaat samen met de juf en klasgenoten aan de slag om heel wat bij te leren. Je leert rekenen tot 1000 en zet je lezen verder. Door te blijven oefenen, krijgen we onszelf naar een hoger niveau.

Beeld, drama, beweging, muziek, media, het komt allemaal aan bod. Er staan ook een aantal leuke uitstappen gepland in het derde leerjaar. Ook vinden we bewegen belangrijk en gaan we 1 x per maand zwemmen. In de klas worden de kinderen actief aan het werk gezet. Op het einde van het schooljaar trekken we erop uit met de derdeklassers! Er staat ons een heus avontuur te wachten waarbij we strand, zee, duinen en de golfbreker van heel dichtbij gaan bestuderen. We maken uitstappen naar de IJzertoren en het Albert-I-monument. Maar we gaan ook met go-karts rijden, krabben vangen op het staketsel, bezoeken Fort Napoleon, zien de garnaalvisser aan het werk, maken een tochtje met de huifkar, zwemmen in Sunparks, zoeken zeediertjes op de golfbreker en houden een heuse zandkastelenwedstrijd. Een week waarbij zowel cultuur als natuur aan bod komen en we ongetwijfeld veel plezier met elkaar gaan beleven.

Juf Laura komt ook heel vaak in onze klas. Samen zorgen wij ervoor dat we de kinderen zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden. Ook meester Luc komt wekelijks in de klas. Hij houdt van muziek en prikkelt jullie kinderen met Frans. Met z’n allen gaan wij er alles aan doen om de kinderen een fijn en leerrijk jaar te bezorgen. Kom jij mee met ons de gekke monsters ontdekken?