Muzische dag in de lagere school

By GBS De Wonderboom 2 jaar ago
Home  /  Schoolnieuws  /  Muzische dag in de lagere school

Vorige week woensdag kregen de leerlingen van de lagere school een grote vraag van Sinterklaas. Word jij hulppiet?

De Sint was er zeker van dat er op De Wonderboom heel wat geschikte kandidaten zaten! Om de leerlingen te testen, kregen ze op de muzische dag heel wat fijne opdrachten. Ze moesten bewijzen dat ze goed konden dansen, bewegen, zingen, knutselen, … Sinterklaas was heel erg onder de indruk van de prestaties van de leerlingen. Iedereen was dan ook geslaagd voor deze grote proef. Alle geluksvogels behaalden hun hulppietdiploma. Wauw! Knap gewerkt jongens en meisjes!

 

Muzische dag in de lagere school.

Category:
  Schoolnieuws
this post was shared 0 times
 000