Bosklassen dag 5

By GBS De Wonderboom 5 jaar ago
Home  /  6de leerjaar  /  Bosklassen dag 5

Lieve lezers,

Ook vandaag trokken de bosklassers nog naar een prachtig stukje natuur in het Nationaal Parc de Furfooz.
Hier bezochten we enkele Romeinse sites, een Romeins badhuis en enkele kalkgrotten. Deze grotten zijn verstopt tussen het tropische landschap met allerlei uitheemse planten. Via de 200 trappen langsheen de kalkrotsen klommen we naar omhoog en beneden. Op de grote cliffhangers waanden we ons nog even in The Lion King! Tijdens deze laatste uurtjes van ons bosavontuur, genoten we optimaal van de adembenemende natuur! Ondertussen zijn alle avonturiers terug thuis en blikken we terug op een fijne, gezellige en mooie editie!

Slaapzacht, kapoenen!

Category:
  6de leerjaar
this post was shared 0 times
 000