Januari in de Olifantenklas

By GBS De Wonderboom 1 jaar ago
Home  /  Kleutergroep 1-2  /  Januari in de Olifantenklas

De start van het nieuwe jaar hebben we goed ingezet!  Een nieuw jaar doet ons volop dromen over nieuwe mogelijkheden en wensen.  Ook de kleuters hebben de voorbije maand 2 weken over dromen geleerd.  We hielden kringgesprekken over ons avond- en slaapritueel, over dag- en nachtactiviteiten, we oefenden op rijmen, we maakten een dromenvanger en een deurhanger en zoveel meer…

Daarna startte we met het thema jungle als voorbereiding op ons grootouderfeest.  We oefenden ons dansje voor het optreden, we maakten een cadeautje voor oma en opa en deden een week lang of we Tarzan & Jane waren in de klas!

Kijk maar mee naar onze foto’s…

 

Januari in de Olifantenklas

Categories:
  Kleutergroep 1-2, Schoolnieuws
this post was shared 0 times
 000