Leerlingraad 2022 2023

By GBS De Wonderboom 2 jaar ago
Home  /  3de leerjaar  /  Leerlingraad 2022 2023

Leerlingraad 2022 2023

 

GBS De Wonderboom Waasmunster organiseerde in september en oktober verkiezingen voor een leerlingenraad. Leerlingen van het derde tot en met het zesde leerjaar mochten zich kandidaat stellen door een zelfgemaakte campagneposter binnen te brengen op school. Na enkele dagen campagne te voeren op de uithangborden op de speelplaats gingen alle leerlingen van het derde tot en met het zesde leerjaar gaan stemmen via de schooltablets. Ze stemden op 1 jongen en 1 meisje per klas. Deze leerlingen werden verkozen en werken samen met juf Jana van het derde leerjaar en meester Stefaan van het vierde leerjaar een heel schooljaar lang om de leerlingen nog meer kansen te bieden.
De verkozen leerlingen zijn: Céleste en Louis van het derde leerjaar, Floor en Daniël van het vierde leerjaar, Sara en Hamza van het vijfde leerjaar, Nienke en Robbe van het zesde leerjaar.

 

 

Categories:
  3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar, Schoolnieuws
this post was shared 0 times
 000